• izrada razdjelnika, hidrauličkih skretnica, sigurnosnih grupa i konzola za centralno grijanje
 • Proizvodnja i izrada LED rasvjetnih tijela za kućanstvo i uličnu rasvjetu
 • izrada opreme za centralno grijanje

 • Tel.: 040/638-638, 821-551; Fax: 040/638-639, 822-402. E-mail: mik@mik.com.hr
  40305 Nedelišće, Livadarska 53, Croatia

   
             MARING d.o.o.                  MIK razdjelnici - za kotlovnice nove generacije !!!  
       
   
      O nama
      Novosti
      Proizvodni     program
      Galerija
      3D modeli
      Kontakt
      Naruči
      Cjenik
      Javna nabava
  kombinirani razdjelnici
  hidrauličke skretnice
  kotlovske
  sigurnosne grupe
  konzole za
  ekspanzionu posudu
  nosači
  proizvodi
  po narudžbi

    O nama

  MARING d.o.o. je poduzee specijalizirano za proizvodnju i prodaju kotlovskih razdjelnika za sisteme toplovodnog grijanja, izradu opreme za duhansku i prehrambenu industriju, te je ve vie od dva desetljea prisutno na domaem i inozemnom tritu sa jasnom poslovnom politikom, proizvodno-prodajnom i razvojnom strategijom, te ima ugled renomirane tvrtke u brani. Svi nai proizvodi prepoznatljivi su po jedinstvenom MIK logotipu i zatienom oktagonalnom obliku.

  Poduzee MARING d.o.o. Nedelie je osnovano 1989. godine pod punim nazivom "Maravi inenjering i konstrukcije" d.o.o. iz ve postojeeg obrta "Maravi instalacije i klima", koje je poslovalo od 1980. godine. Ve od 1990. godine radimo za inozemna trita u opsegu od 90% ukupne proizvodnje. Izvozna orijentacija poduzea se tokom zadnjeg desetljea i poveavala pa je tako u 2005. godini udio izvoza iznosio ak 95%.

   

  Kroz godine biljeimo i kontinuirani porast potranje za MIK razdjelnicima, oni su sve zastupljeniji na tritima Njemake, Austrije, Italije, Hrvatske i nama susjednim dravama. Kontinuirani rast proizvodnje prati i pojaana kontrola kvalitete, kvaliteta proizvoda je na imperativ i uvjereni smo da je upravo to garancija za nae budue uspjehe. Unatrag tri godine poslujemo prema normi ISO 9001/2000.

  U naem proizvodnom asortimanu nalaze se serijski proizvodi, a izraujemo i proizvode po posebnim zahtjevima kupca. Obratite se s povjerenjem naem strunom timu, uvjereni smo da Vam moemo ponuditi kvalitetna rjeenja, u kratkom roku isporuke i po vrlo konkurentnim cijenama.

  Vlasnik drutva, Dmitar Maravi